Uw mondhygiënist in Zoetermeer


Op zoek naar een ervaren & betrouwbare mondhygiënist?


Elvira Parlevliet – Met 30 jaar ervaring als zelfstandig mondhygiënist, gevestigd in Zoetermeer.

In 1990 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de academie voor mondhygiëne te Utrecht. Hierna ben ik gaan werken in de parodontologische kliniek te Den Haag. Het combineren van een gezin met vroege werktijden in Den Haag heeft me doen besluiten voor mezelf te beginnen. Vanaf oktober 1992  startte de vrije vestiging in Zoetermeer. Eerst nog op het Promenadeplein, vanaf januari 2000 op de huidige plek aan het Algengroen 7. Omdat ons vak nog volop in beweging is, heb ik  tussen  2008-2010 aan de hoge school Utrecht mijn bachelor gehaald.  Ik heb toen o.a. leren boren en vullen van eenvoudige cariës.  
Verder ben ik BIG- geregistreerd en heb ik een registratie in het kwaliteits-register voor mondhygiënisten.  Hiervoor neem ik deel aan diverse nascholingen. Liefst fysiek, maar de laatste jaren door de omstandigheden ook vaak online. 
Alhoewel ik ondernemer ben, voel ik mezelf meer zorgverlener. Ik hou van het individuele contact met de mens achter het gebit. Op deze manier hoop ik mijn klanten te coachen om tot op hoge leeftijd hun gebit te behouden. Veel van mijn klanten ken ik al jaren! 

Doordat dit een solopraktijk is, treft u alleen mij aan. Dat geeft rust en ik probeer mijn behandeling zo goed mogelijk te laten aansluiten op de zorg die uw gebit van mij vraagt. De afspraken lopen bijna nooit uit. 
Op deze manier blijft het voor iedereen leuk; voor u als klant en voor mij als zorgverlener. 

Om de kwaliteit en standaarden zoals wettelijk bepaald en vastgesteld te kunnen handhaven blijf ik mijzelf ontwikkelen d.m.v. onder andere nascholingstrajecten.

Mede hierdoor sta ik geregistreerd bij het KRM (Kwaliteitsregister Mondhygiënisten).

Als mondhygiënist beschik ik over geruime ervaring opgedaan met de jaren.

  • 2008-2010 – Afgestudeerd BHS Opleiding Mondzorgkunde, Hoge School Utrecht
  • 1992- Heden – Vrijgevestigd mondhygiënist
  • 1990-1992 – Parodontologische kliniek, Den Haag
  • 1990 – Afgestudeerd aan de Academie Mondhygiëne Utrecht

Naast haar ervaring beschikt uw mondhygiëniste over de volgende lidmaatschappen.

  • KRM – Kwaliteitsregister Mondhygiénisten
  • NVM – Nederlandse vereniging van mondhygiënisten

Sinds 1992 ben ik werkzaam als vrijgevestigd mondhygiënist binnen Zoetermeer. De praktijk is gevestigd in de wijk Rokkeveen.

Elvira Parlevliet
Elvira Parlevliet - Home
Elvira Parlevliet – Mondhygiënist – Zoetermeer